pondelok 31. júla 2017

Letná giveaway

Čo tak uzavrieť koniec júla menšou súťažou? :) Chcela som sa s vami podeliť o pár produktov, ktoré by sa vám práve v lete mohli hodiť. Sú to maličkosti, ale pevne verím, že niekomu z vás urobia radosť.
 Takže pomaly sa dostávam k tomu, o čo budeme súťažiť. Mám tu pre vás krém na ruky Inecto s arganovým olejom a suchý šampón na normálne a rýchlo mastiace vlasy od Schwarzkopf. Z dekoratívnej kozmetiky tu mám lak na nechty od Maybelline Colorama Fairy Spell v odtieni 492, ktorý je v krásnom pastelovom odtieni. Posledným produktom, o ktorý súťažíme je rúž na pery Color Trend od Avonu v odtieni Lucky Kiss.
Podmienky sú nasledovné:

Stačí, ak mi pod tento príspevok napíšete komentár pod akým menom sledujete môj blog na FB. Výherca musí byť zo Slovenska alebo Česka. Žrebovať budem cez Random Name Picker. Súťaž potrvá do 21. 08. 2017 a nasledujúci deň vyžrebujem výhercu. V prípade, že vylosujem niekoho, kto nesplní základné podmienky, tak losujem na ďalší pokus. Výhercu oznámim na FB stránke blogu a budem ho kontaktovať správou. Pokiaľ sa mi neozve do týždňa, tak losujem znovu.

Prajem vám Veľa šťastia a vidíme sa pri ďalších príspevkoch. :)

6 komentárov: