pondelok 26. februára 2018

Februárová giveaway 2018

Takže vítam vás pri mojej druhej tohtoročnej giveaway. Aj tentokrát som pre vás vybrala produkty, ktoré by sa vám mohli hodiť a sú podľa mňa praktické. Nebudem vás už teda dlho zdržovať.
Súťažíme o podkladovú bázu pod očné tiene od MARY KAY, ktorú mám doma tiež a som s ňou ozaj spokojná. Druhým produktom je kontúrovacia ceruzka na pery Invisible od Freedom, ktorú na perách nie je vidno, ale môžete ju zladiť s akýmkoľvek rúžom a pokiaľ s ňou vykreslíte celé pery, tak udrží rúž dlhšie na perách. Tretím a posledným produktom, o ktorý sa súťaží je vazelínka na pery Choco Kiss od Dr.Max.

Podmienky sú nasledovné: 
Stačí, ak mi pod tento príspevok napíšete komentár pod akým menom sledujete môj blog na FB. Žrebovať budem cez Random Name Picker. Súťaž potrvá do 12. 03. 2018 a nasledujúci deň vyžrebujem výhercu. V prípade, že vylosujem niekoho, kto nesplní základné podmienky, tak losujem na ďalší pokus. Výhercu oznámim na FB stránke blogu a budem ho kontaktovať správou. Pokiaľ sa mi neozve do týždňa, tak losujem znovu.

A nezabudnite si skontrolovať, či ste ozaj splnili hlavnú podmienku, keďže minule som musela žrebovať na 3 pokusy. Je rozdiel medzi sledovaním súkromného profilu a odoberaním stránky blogu.

Prajem vám veľa šťastia! A teším sa na vás pri ďalších príspevkoch a súťažiach. :)

10 komentárov: