utorok 31. júla 2018

Júlové inšpirácie 2018

   Júl 2018 bol pre mňa nabitý zážitkami a emóciami, či už pozitívnymi alebo negatívnymi. Ako to už u mňa býva zvykom, tak mi do zbierky pribudla aj nejaká kozmetika a iné drobnosti. Tak sa spoločne pozrime na nasledujúcich fotkách, čo som objavila a čo ma potešilo. 
V dm drogérií som bola kúpiť nejaké drobnosti a šla som tam hlavne kvôli zľavovým kupónom na kozmetiku Rimmel a zubnej paste. Do oka mi padol sprchovací gél zelený banán a bambusové mlieko od Original Source. Už dávno som nevidela telovú kozmetiku s banánom a upútala ma jeho vôňa. lebo je na zjedenie a vyšiel ma necelé 2 €.. Zubné pasty som kúpila dokonca až dve od značky Dontodent. Prvá zubna pasta ma upútala kvôli retro obalu. Obsahuje medovku a zázvor. Druhá zubná pasta ma zaujala kvôli obsahu aktívneho uhlia. Začala som používať práve túto pastu a belšie zuby zatiaľ nepozorujem. Možno to chce dlhšiu dobu, ale priznám sa, že kvôli jej čiernemu sfarbeniu je čistenie s ňou zaujímavé. Obe zubné pasty sú celkom lacné.
Nedávno som si bola doplniť sypané čaje, ktoré tak radi s priateľom pijeme. Vybrala som si dva čaje. Prvý čaj sa volá PAI MU TAN Ružový čas. Ide o biely čaj s lupienkami ruže a nevädze. Druhý čaj sa volá STRAWBERRY CREAM. Ide o čaj roibos s jahodami. Urobila som si ho aj teraz pri písaní tohto príspevku. Zatiaľ čo biely čaj má skôr takú jemnú chuť, tak roibos má svoju špecifickú chuť.
Objavila som vôňu, ktorá ma teraz v lete úplne dostala. Je to nová toaletná voda Friends World od Oriflame. Už v popise vône výrobca uvádza, že ide o radostnú kvetinovú vôňu. Ja by som ešte doplnila, že pre mňa je táto vôňa viac ovocná. Obsahuje broskyňu, cíniu a vanilku. Ja v nej predovšetkým cítim tú broskyňu. Podľa mňa táto vôňa Oriflame jednoznačne vyšla. Veľmi sa mi páči aj krabička, v ktorej bola vôňa zabalená. Výdrž vône hodnotiť nebudem, keďže ja sa striekam viackrát zo zvyku aj viackrát za deň.
Keďže som si už obľúbila značku dmBio stále od nej skúšam nejaké nové produkty. Tentokrát som si zvolila na raňajky chrumkavé ovsené vločky, ktoré obsahujú ovos a kokosové lupienky. Už som spotrebovala celé balenie a chutili mi. Dokúpila som aj Chia semienka.
Aj keď som mala tých zľavových kupónov na Rimmel kozmetiku 6 kusov, tak som si uplatnila iba tri. Vybrala som si to, čo ma najviac lákalo. Dva produkty si ma získali a k tomu tretiemu si možno nájdem časom cestu. Paletka očných Rimmel Magnif´Eyes Colour Edition ma upútala nielen teplými odtieňmi, ktoré sa v nej nachádzajú, ale hlavne tyrkysovým, zeleným a tmavomodrým tieňom. Tie totiž krásne kontrastujú so zvyškom palety. Tiene sú dobre pigmentované. Paleta obsahuje lesklé aj matné tiene. Špirála Scandaleyes Reloaded si ma až tak nezískala a na spodných fotkách uvidíte aj prečo. Podľa mňa je dosť mokrá a s riasami takmer nič neurobí. Olejový lesk na pery v odtieni 200 Master Pink je praktickým produktom, pokiaľ máte suché pery a chcete ich vyživiť. Pery taktiež jemne tónuje a dodáva im objem. Na nasledujúcich fotkách si môžete pozrieť líčenie s touto paletkou, špirálou a olejovým leskom na pery. Okrem prvej fotky, na ktorej mám tekutý rúž od GOSH v odtieni 006 Funky Lips.



Pri tomto detaile vidieť, že špirála žiaden zázrak nevykonala. Skôr to vyzerá ako keby sa mi riasy vytáčali dovnútra. Moje riasy sú síce rovné, ale toto ma teda určite neohúrilo.


Sú to aj dva mesiace, čo som vkročila do Pupy a zaľúbila som do mramorovej vypaľovanej lícenky z jarnej kolekcie material Luxury. Kúpila som si ju však nedávno počas letných zliav. Páči sa mi krabička aj obal lícenky. Hoci podľa mňa ide skôr o ružový rozjasňovač. Je dobre pigmentovaná a skombinovaná z viacerých odtieňov. Dá sa určite použiť aj ako očný tieň a obsahuje aj zrkadlo. Od kamarátky som dostala zapekanú lícenku od NYX, ktorá tiež skôr pripomína rozjasňovač. Ide skôr o broskyňový odtieň. Lícenka nie je až tak pigmentovaná ako tá od Pupy. Je skôr jemnejšia, ale i tak je pekná.

Ďalej som dostala aj talianske mydlo Zemolez a Amarylis, ktoré veľmi intenzívne mydlovo rozvoniava. Stačí, keď si ho položím na stôl pred seba a už ho cítim. Má 200 gramov, čiže je to celkom poriadny kus mydla. Posledným produktom na tejto fotke je metalický lak na nechty Pupa v odtieni 008 Deep Violet, ktorý ma upútal aj kvôli metalickému efektu a bol navyše v polovičnej zľave. Myslím si, že som si vybrala ozaj krásny odtieň.
Snažila som sa tentokrát byť trošku stručnejšia, aby som vám tento príspevok stihla pridať ešte do polnoci.

Ako ste prežívali vy júl? Objavili ste niečo, čo vám prirástlo k srdcu?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára