piatok 31. marca 2017

Marcové inšpirácie

Takže som späť s ďalším príspevkom o tom, čo ma v poslednej dobe baví a inšpiruje. Užívam si jar z viacerých dôvodov. Konečne už nemusím nosiť zimné kabáty a zimné topánky. Vychutnávam si prechádzky a vdychujem vôňu rozkvitnutých stromov. Pevne verím, že jarná únava je už za mnou.
 V petržalskom Kauflande mi už veľakrát padol do oka nejaký kvet. Zopár som si ich už domov priniesla. Tentokrát som sa zaľúbila do tejto čiernej kaly. Môj priateľ tvrdí, že je tmavofialová. Pravda je asi niekde medzi. Má svoju vôňu, ktorá určite nie je sladká, mne vonia sviežo - prírodou.
 Po dlhšej dobe som si kúpila biele členkové tenisky. Túto jar sa mi zažiadala biela farba a v Humanicu som našla konkrétne tieto. Dúfam, že so mnou vydržia minimálne polroka a kľudne by mohli aj dlhšie.
 Nedávno som v predstihu dostala od kamarátky Anny svoj prvý darček k narodeninám. Začnem zľava šampón od NIVEA, ktorá je vlastne 2v1, čiže obsahuje aj kondicionér. Obsahuje výťažok z agátu. Je určený pre všetky typy vlasov. Ďalej pokračujem telovým krém bio-marhuľa a bio-chia od alverde. Vonia ako marhuľový jogurt a niečo mi hovorí, že si jeho používanie budem užívať. Telové mlieko Sweet Wonderland  Balea je kombináciou ruže a vanilky. Vanilku v ňom rozhodne cítim. Sprchovací krém Mystic Fantasy Balea vonia po mandarínkach a lotosovom kvete. Ja v ňom cítim najmä mandarínku.
Moja predstava pohodového piatka je zbehnúť na nákup do drogérie a dať si potom niečo dobré pod zub. Pizzu zvykneme často objednávať z pizzerie a reštaurácie Sicília a vždy nám pizza odtiaľ chutí . V dm drogerie markt som využila zľavové kupóny. Vybrala som si živú soľ magnéziovú od Sloven. Ide o čistý prírodný produkt. V prípade, že máte kožné problémy alebo pociťujete svalovú únavu, tak je tento produkt pre vás vhodný. Môj tekutý korektor sa už míňa, tak som si bola kúpiť náhradný od L´ORÉAL PARIS Lumi Magique v odtieni 1 Light. Už som ho raz mala a bol fajn. Vyskúšala som aj dve čokolády od dmBio. Obidve chutili dobre. Mliečna čokoláda karamel a himalájska soľ bola viac menej istotou, lebo karamel a soľ v čokoláde mám rada. Biela čokoláda Maracuja, Mango a Kokos bola skôr pre mňa experimentom. Chutila veľmi dobre.

Nedávno ma zlákalo vyskúšať Bepanthen Sensiderm krém, ktorý som si kúpila v lekárni kvôli ekzému na lakťoch. Na lakte je dobrý, avšak keď som mala problémy so zapálenou kožou na palci ruky, tak tam mi už nepomohol. Nuž všemocný nie je. V poslednej dobe mi v kabelke nesmú chýbať obrúsky na intímnu hygienu a vyskúšala som aj od LACTACYD s antibakteriálnou prísadou. Obsahujú prírodnú L-kyselinu mliečnu a výťažok z tymianu. Poslúžili, len ich cena sa mi zdá trochu prehnaná, na to že je v balení iba 15 ks. Spomeniem ešte posledný produkt z hornej fotky a to je make-up pre bezchybnú pleť od Yves Rocher v odtieni Rose 050. Použila som ho aj pri líčení na fotke nižšie. Ide o najbledší odtieň do ružova a zatiaľ sa spolu učíme fungovať. Od kedy totiž beriem veci od kožnej, tak mám pleť suchšiu, ako som mávala, ale aspoň sa menej vyhadzujem a pleť sa mi postupne farebne zjednocuje.
Mama dostala k narodeninám od kamarátky lak na nechty z Avonu a ja som ho hneď musela vyskúšať. V skutočnosti nejde o obyčajný lak na nechty, ale o vyživujúci komplex pre perlový lesk nechtov Nail Experts, ktorý nechty jemne tónuje do ružova. Nie je to produkt, s ktorým by ste sa museli veľmi piplať a nechty pôsobia upravene. Okrem iného sa neolupuje tak rýchlo a nápadne ako bežný lak na nechty. Tento produkt bol pôvodne dostupný v 4 odtieňoch, ale momentálne ho na slovenskej stránke Avonu nemajú. Keďže som krabičku už vyhodila, tak môj odtieň podľa obrázkov na internete odhadujem na odtieň Original.
A na záver môjho príspevku sa dostávam k môjmu najobľúbenejšiemu jarnému líčeniu za marec, kde prevažovali skôr produkty od Oriflame. Použila som nasledujúce produkty:  
Prajem vám pekný víkend! A čo inšpiruje a baví v poslednej dobe vás? :)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára