piatok 6. januára 2017

Spotrebované a vyradené produkty za 2 mesiace - 2. časť

Posledný príspevok sa tiež venoval spotrebovaným a vyradeným produktom, keďže som obsah košíka s prázdnymi obalmi musela rozdeliť na dva príspevky, aby prvý januárový príspevok nebol príliš dlhý. V tomto príspevku budú prevládať skôr dekoratívne produkty.
     Cez leto až jeseň moju pleť zachraňoval čistiaci pleťový gél s čajovníkom od The Bodyshop a pomáhal mi udržovať moju pleť v dobrom stave. Veľká škoda, že u nás táto značka nemá kamenné predajne alebo eshop. Osviežujúci sprchovací gél od Oriflemu Swedish SPA by mal byť v ponuke už len do vypredania zásob. Obsahuje výťažok z jojoby, hroznových zrniečok a mäty. Voňal príjemne sviežo. Z poslednej limitovanej edície od Manufaktúry "Jablko" som skúšala bestseller krém na ruky s jablčným a makadamovým olejom. Je výživný. Vonia tak vianočne, môžte v ňom cítiť červené jablká a škoricu.
    Spotrebovala som aj mini-balenie uhorkovej micelárky od Manufaktúry. Je vhodná pre normálnu až mastnú pleť. Okrem uhorky obsahuje rebarboru, kyselinu mliečnu, pantenol, alantoín a mandľový olej. Odličuje dobre, ale nehodí sa podľa mňa na odličovanie očí.
Hľuzovkový hydratačný make-up od Dermacolu - odtieň č. 1 sa už momentálne nevyrába. Kupovala som si ho minulé leto, keď dávno opadol "hype" okolo tohto produktu, ktorý sa objavil na trhu v roku 2014. Čítala som na neho množstvo kladných recenzií, ale mne bohužiaľ až tak nesadol. Po jeho použití som sa celkom dosť leskla, čiže musela som vždy poriadne prepudrovať tvár. Myslím, že tento make-up sa hodí skôr pre suchý typ pleti. V období jeho používania sa mi dosť často vyhadzovali vyrážky, keď som make-up vystriedala CC krémom od Mary Kay, tak vyrážky skôr ubudli.
Aj pri tejto fotke začnem zľava olejčekom od značky GratiAE, ktorý bol súčasťou setu o starostlivosť o nechty. Strašne vytekal, ale tak ako aj krém na ruky z tejto sady bol inak dobrý. Túto kozmetiku mali v predaji v Bratislave v Centráli. Oranžový lesk na pery Gabriella Salvete v odtieni č. 08 som si kúpila, lebo ma zaujal svojou farbou, ale v skutočnosti na perách nie je veľmi výrazný. Obsahoval drobné trblietky, ale ani tie neboli veľmi nápadné. Zhrniem môj celkový dojem z jeho používania - neohúri, neurazí... V ružovom metalickom obale sa nachádzala špirála od Astoru Big & Beautiful BFly Butterfly look. Ide o objemovú špirálu, ktorá ma zaujímavo tvarovanú kefku. Mama si ju chválila a dobrý dojem spravila aj na mňa. V súčasnosti sa mi ju nepodarilo nájsť na žiadnom slovenskom eshope. Myslím, že som spomínala v niektorom príspevku, že mám rada vôňu ružového grepu a takisto som užila aj mini-sprchový gél od The Bodyshop, ktorý má v súčasnosti iné balenie. Ak máte radi sviežu citrusovú vôňu, tak tento sprcháč je to pravé osvieženie.

Očná linka v pere 01 black od Essence sa aplikovala lepšie v porovnaní s tekutou atramentovou očnou linkou, ktorú mám teraz, čiže ak vám robia očné linky problém, tak radšej siahnite po tej v pere. Približne mesiac mi vydržal sypký púder od Oriflame The ONE v odtieni Translucent, aj keď sa prispôsobil odtieňu pleti, ale bohužiaľ zvýrazňoval suchšie miesta. V súčasnosti mám lepší pleťový púder od Mary Kay.Vyradila som paletu očných tieňov od Oriflame, ktorá bola pôvodne v rade Pure Colour, ale neskôr ju presunuli do rady Very Me. Paletka mala celkom dobre vyskladané odtiene od šampanskej, hnedej, zelenej až po čiernu. Obsahovala trblietavé a matné odtiene. Čo sa týka výdrže, tak tá bolo skôr slabšia aj pri použití podkladovej bázy. Mozaikovú lícenku od Oriflame Giordani Gold Incontro v odtieni Rose Silk som mala rada, keďže krásne voňala. Obsahovala mix ružových odtieňov s oranžovým odtieňom. Mala aj zrkadlo, ale zbavujem sa jej, lebo sa jej rozpadol obal a mám ju už dlhšie.
 Catrice Glamour Doll špirála v čiernom odtieni má kaučukovú kefku a sľubuje oči ako bábika. Máloktorá špirála vo mne zanechá hlbší dojem a ani pri tejto nemám pocit, že by som si ju chcela znova kúpiť. Estée Lauder New Dimension sérum v mini-balení som zvykla aplikovať mame pri večernom čistení pleti pod krém. Chválila si ho. Má ľahučkú textúru a vypĺňa vrásky.
Maybelline  Colorsensational Shine Gloss lesk na pery pravdepodobne v odtieni 460 Electric-Orange som mala rada preto, že nelepil, voňal a bol dobre pigmentovaný. Príjemnou záležitosťou bol aj rúž Yves Rochér v odtieni 32 Rose Cocktail, ktorý obsahoval čerešňový olej. Na perách sa správal skôr ako tónovaný balzam na pery a samozrejme aj dobre voňal. Tri roky dozadu si ma získal rúž v ceruzke Avon Carefree Coral a očaril farbou aj moje kamarátky, ktoré si ho museli vyskúšať. Ide o krásny koralový žiarivý odtieň. Bohužiaľ, je suchší konzistenciou a pery tiež po určitej dobe vysúša. Odtláča sa a pokiaľ máte pery prirodzene suchšie, tak bude farbiť pery nerovnomerne. Lesk na pery od Avonu v odtieni Blackcurrant z kolekcie Color Trend mi nostalgicky pripomínal moje prvé gulôčkové lesky na pery. V takejto forme nájsť lesk na pery je dnes už skôr zriedkavé. Tento lesk na pery obsahoval trblietky a jemne pery tónoval. Mal ovocnú vôňu a aj chutil dokonca sladko.

V biele tube sa nachádzal očný gél od Dermacolu, ktorý príjemne chladí okolie očí. Obsahuje 7 bylín a nedráždi. Hodí sa pre všetky typy pleti. Vedľa je vzorka denného krému od Vichy Slow Age, ktorý pôsobí proti prejavom starnutia korekčne a preventívne. Má fluidnú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva.V mojej kozmetickej taštičke sa už dlhšiu dobu nachádzala priehľadná vysúvacia ceruzka na pery od Yves Rochér, ktorá je praktická v tom, že ju môžte skombinovať s akýmkoľvek odtieňom rúžu. Bola by som však radšej, keby táto ceruzka bola skôr v klasickej forme, keďže mne sa táto pri pritlačení často lámala. Rúž vďaka nej drží na svojom mieste a nerozpíja sa. Vysúvaciu ceruzku na oči od  NYC 833 Plum Perfect som vyradila, keďže som ju mala dlhšie. Aj keď podľa názvu by sa malo jednať skôr o fialový odtieň. Mne sa skôr zdá, že je to niečo medzi hnedou a čiernou. Sally Hansen Miracle Cure posilňujúca starostlivosť pre problematické nechty patrila dlhšiu dobu do mojej nechtovej starostlivosti. Používala som ju ako podkladový lak pod farebný lak, ale i tak sa mi občas stalo, že sa mi naštiepil necht.
Predposledným spotrebovaným produktom je krémový očný tieň The ONE Colour Impact - Rose Gold, ktorý som takmer aj vypotrebovala, keby mi nevyschol. Používala som ho rada a raz som ho skúšala aj namiesto rozjasňovača. Výdrž mal dobrú.
K časopisu raz bola pribalená vzorka šampónu s aloe vera, neviem s istotou identifikovať presný názov značky, keďže obal už je trochu ošúchaný - Biotren? Nič podobné sa mi už na internete nepodarilo nájsť, ale možno by mi niekto z vás vedel poradiť.
s rúžom v ceruzke od Avonu Carefree Coral
s očným tieňom od Oriflame v odtieni Rose Gold, ktorý som použila aj na líca

na očiach mám tieň kaki-zlatý tieň z paletky od Oriflame

s bývalými kolegyňami a na perách mám rúž od Yves Rochér v odtieni 32 Rose Cocktail 

 A na záver môjho príspevku prajem Mari naľavo - všetko najlepšie k narodeninám, aby ich patrične oslávila. ;)




0 komentárov:

Zverejnenie komentára